Неділя
19.05.2024
16:48
Форма входу
Категорії розділу
Медицина та здоровя [1]
...
Спорт [9]
...
Технології [0]
...
фільми, музика, мистетство [2]
різне... [2]
...
Пошук
Наше опитування
Який у вас браузер?

Результат опитування Результати Архів опитування

Всього голосувало: 68
Навігація по сайті

Для красивого отображения этого блока требуется Flash Player 9 или выше.

Наша кнопка
smile


Ми були б вдячні якби ви розмістили нашу кнопку, до себе на сайт




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.

Все-Українською

Каталог статей

Головна » Статті » Спорт

Новини реслінгу за 7 листопада
Звернення Діксі Картер до ростери TNA, показане на останньому випуску Impact!, Не було в повній мірі сюжетним. Оскільки недавні події в TNA викликали невдоволення деяких рестлером, Картер вирішила провести цю зустріч. Деякі джерела вважають, що Діксі зробила спробу ліквідувати можливий "бунт" в зародку. А саме звернення президента компанії до ростери було вирішено зняти на камеру для підігріву інтересу до появи Халка Хогана в TNA.

ААА знову опинилися в центрі скандалу. На цей раз на одному з сайтів, що пропонують інтимні послуги з'явився профіль Кібернетика, що містить фотографію, на якій Кібер повністю голий і інформація про те, що він надає послуги, як жінкам, так і чоловікам. Після цього в газеті "El Grafico" з'явилася стаття, в якій говорилося, що кібернетика займається проституцією в інтернеті. Пізніше Кибернетика підтвердив, що фотографія дійсно його, і що він зняв себе на телефон і відправив фото своєї подруги, але при цьому він поняття не має, як його знімок потрапив в інтернет.

За лаштунками в TNA ходять чутки, що Халк Хоган і Ерік Бішофф можуть домогтися звільнення з компанії Вінса Руссо і Еда Феррари щоб перетворити команду букерів на свій розсуд. Кевіна Саллівана і Кевіна Неша називають потенційною заміною Руссо і Феррари, незважаючи на те, що Неш уже неодноразово заявляв про своє небажання букіть шоу. У той же самий час, чутки про те, що Хоган і Бішофф домовлялися про співпрацю TNA безпосередньо з Бобом Картером, виявилися помилковими. Безліч джерел заявляють, що Діксі Картер сама вела переговори від імені компанії, і вони тривали близько п'яти місяців.

Незважаючи на те, що повернення Стінга не очікувалося до початку наступного року, наступного тижня TNA покажуть спеціальне інтерв'ю з його участю. Це інтерв'ю було записано заздалегідь, а сам Стінг не був присутній на записах Impact!.

Халк Хоган взяв участь у сьогоднішньому шоу Губки Бубба, де підтвердив те, що буде Букера в TNA. Крім того, Хоган сказав, що в його контракті немає пункту про виступи на ринзі в якості рестлера.

TNA проведуть матч за правилами "Межа Х" на шоу в Великобританії 30 січня, що пройде на Арені Уемблі. Це - перший раз, коли TNA роблять такий бій на шоу, яке не транслюватиметься по ТБ.

Рейтинг останнього Impact! становитиме 1,1 частки.

Рейтинг останнього WWE Superstars склав 0.8 частки.
Категорія: Спорт | Додав: Бодя (08.11.2009)
Переглядів: 7002 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]