Неділя
19.05.2024
16:28
Форма входу
Категорії розділу
Медицина та здоровя [1]
...
Спорт [9]
...
Технології [0]
...
фільми, музика, мистетство [2]
різне... [2]
...
Пошук
Наше опитування
Який у вас браузер?

Результат опитування Результати Архів опитування

Всього голосувало: 68
Навігація по сайті

Для красивого отображения этого блока требуется Flash Player 9 или выше.

Наша кнопка
smile


Ми були б вдячні якби ви розмістили нашу кнопку, до себе на сайт




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.

Все-Українською

Каталог статей

Головна » Статті » Спорт

Новини реслінгу за 5 листопада
Практично відразу після того, як Халк Хоган і Ерік Бішофф стали партнерами TNA, з'явилися чутки про можливу появу в компанії Стіва Остіна. Однак Wrestling Observer повідомляє, що шанси на появи Остіна в TNA фактично дорівнюють нулю. У Крижаний Брили все ще діє свого роду контракт з WWE, за яким йому платять великі гроші за те, щоб він не з'являвся на шоу інших федерацій рестлінга крім самих WWE. Крім того, Остін як і раніше розраховує на те, що зробить собі кар'єру в Голлівуді.

TNA в черговий раз зв'язалися з Джоном Бредшоу Лейфілдом на предмет його можливої появи в компанії. Однак пропозиція знову було відкинуто. В даний час Лейфілд займається бізнесом, і у його веденні знаходиться дві компанії. Також він спонсорує два незалежних федерації рестлінга.

Ставлення до Лейсі Фон Еріче в TNA залишається негативним. Повідомляється, що вона зневажливо ставиться до своїх колег за кулісами, не вважаючи її невеликих здібностей на рингу. У роздягальні вважають, що Лейсі не протримається в компанії й півроку. Однак, на відміну від інших, Лейсі все шоу ходить за лаштунками в одязі, в якій виступає на рингу, називаючи її своєю робочою формою.

Згідно з повідомленням газети "Обозреватель Фаетвілля", вірогідною причиною відкладеного слухання у справі Джефа Харді є неявка самого підсудного до суду. Також його адвокат заявив, що результатів аналізів Харді поки немає. До тих пір, поки вони не будуть готові, слухання не відбудеться.

Рейтинг останнього ECW on SyFy склав 1.0.
Категорія: Спорт | Додав: Бодя (08.11.2009)
Переглядів: 649 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]