Неділя
19.05.2024
17:25
Форма входу
Категорії розділу
Медицина та здоровя [1]
...
Спорт [9]
...
Технології [0]
...
фільми, музика, мистетство [2]
різне... [2]
...
Пошук
Наше опитування
Який у вас браузер?

Результат опитування Результати Архів опитування

Всього голосувало: 68
Навігація по сайті

Для красивого отображения этого блока требуется Flash Player 9 или выше.

Наша кнопка
smile


Ми були б вдячні якби ви розмістили нашу кнопку, до себе на сайт




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.

Все-Українською

Каталог статей

Головна » Статті » Спорт

Новини реслінгу за 4 листопада
Френкі Казаріан вирішив покинути TNA під час останніх записів Impact!. Казаріану не подобається те, яким чином зараз букят появи суїциду, роль якого він грає. Френкі повідомив керівництво про свої наміри. TNA, у свою чергу, висловили готовність задовольнити його прохання щодо звільнення, однак Ей Джей Стайлс і Крістофер Деніелс умовили Казаріана залишитися.

За кілька днів до свого запланованого повернення з CMLL, Вал Веніс вирішив відкласти свій переліт до Мексики на невизначений термін. Як причину вказуються "проблеми особистого характеру". Швидше за все, помер хтось із його рідних, що поки не було підтверджено офіційно. Веніс повинен був брати участь у мейневенте шоу Super Viernes (запис для Galavision), в командному матчі разом з Шокеров і Гектором Гарза проти Гуеррерос Негрос. Місце Стіла в матчі займе Браз де Плата (Супер Порки). Крім того, Веніс не буде на недільному шоу в Гвадалахарі і в понеділок, на шоу в Пуебла (запис для TVC Deportes).

15 листопада CMLL проведуть Fan Appreciation Show. Виходячи з чуток, на ньому відбудеться матч за правилами "волосся проти волосся" між Окумурой і Ель Максимо. Також CMLL мають намір провести конкурс з бодібілдингу в п'яти номінаціях (мініс, дівчата, легка вага, середня вага і важка вага).

Містика нещодавно дав інтерв'ю виданню "Fuego en el Ring", де повідомив, що в п'ятницю він полетить до Японії (де на PPV NJPW Destruction у нього буде захист титулу юніорського чемпіона IWGP в матчі проти Маски Тигра IV). Також Містика заявив, що в 2010 збирається провести кілька виступів в США, але поки не вирішив, в якій федерації.

Рестлер Тініблас Мл. дав інтерв'ю журналу "Súper Luchas", в якому повідомив, що зараз він пише сценарій до мюзиклу, а в листопаді планує повернутися до CMLL. З боку CMLL поки ніякого підтвердження цієї заяви не було. Тініблас в останній раз виходив на ринг найстарішої федерації рестлінга світу п'ять років тому.

У своєму недавньому інтерв'ю сайту Play3-Live.com Ейдж заявив, що він став "на шлях до повернення", і зараз він вже здатний пересуватися без допомоги милиць. Ейдж також повідомив, що для нього це була важка і болюча травма. Він хотів би повернутися в наступному році і бажано до WrestleMania, але насправді не знає, коли буде повністю готова до цього.

Відповідно до повідомлення Wrestling Observer, Сэндман сказав своїм друзям, що скоро він збирається лягти на операцію на коліні, яку йому оплатять WWE.

14 листопада Джефф Джарретт вперше вийде на ринг після свого усунення від виступів у TNA. Цей бій пройде в Western Kentucky Championship Wrestling, а противником Джарретт стане колишній сценарист TNA Датч Мантель. Матч буде судити колишній рефері WWE Майк пози.

Еріка Бішофф і Халка Хогана не було за лаштунками на записах Impact!. Деякі співробітники TNA сподівалися на їхню присутність на шоу.

ДіАнжело Дінер поновив блог на своєму офіційному сайті, де подякував вболівальникам, рестлером TNA і Діксі Картер за їх підтримку у важкий для нього час. Колишній Елайджа Берк висловив надію на те, що незабаром він зможе повернутися до виступів в TNA.

Рейтинг останнього RAW склав 3.4 частки.
Категорія: Спорт | Додав: Бодя (04.11.2009)
Переглядів: 829 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]