Неділя
19.05.2024
17:12
Форма входу
Категорії розділу
Медицина та здоровя [1]
...
Спорт [9]
...
Технології [0]
...
фільми, музика, мистетство [2]
різне... [2]
...
Пошук
Наше опитування
Який у вас браузер?

Результат опитування Результати Архів опитування

Всього голосувало: 68
Навігація по сайті

Для красивого отображения этого блока требуется Flash Player 9 или выше.

Наша кнопка
smile


Ми були б вдячні якби ви розмістили нашу кнопку, до себе на сайт




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.

Все-Українською

Каталог статей

Головна » Статті » Спорт

Факти Про Стероїди Анаболізму

Хоч який залучений в світ боди-білдінгу, і конкурентоздатний спорт вообщем, засвоїть тиск, який йде з боротьбою добитися хорошої роботи. Час від часу атлети відчувають, що вони не можуть добитися власного піку, штучно не збільшуючи їх можливості відновлення від інтенсивного навчання.Один метод прискорити цей процес за допомогою стероїдів анаболізму. У даній статті ми досліджуємо те, що практично роблять стероїди анаболізму. У 2-ій статті ми зосередимося на небезпеках, пов'язаних з впровадженням стероїда.

Основний активний компонент в стероїдах - тестостерон, який відомий як основний чоловічий гормон. Тестостерон зачіпає тіло 2-мя методами, або як стероїд анаболізму або як андрогенний вплив. Дія анаболізму допомагає збудувати тканину тіла, збільшуючи мізерну масу мускула і щільність кістки. Андрогенні діяння - ті, які зачіпають вторинні сексапільні індивідуальності в чоловіках.

У крайні роки дослідження надало трохи увлекательной инфы щодо тестостерона:

1. Це зачіпає розмір мускула через гіпертрофей волокна мускула з підвищенням поперечної особистої області волокна мускула.

2. Це сприймає дозу по останній мірі 300 міліграм тестостерона, щоб підняти рівень тіла вище звичайний.

3. Це діє конкретно на мускул конкретно.

4. Це провокує випуск гормону зростання.

5. Це має anti-catabolic ефект.

Від цих фактів ми можемо вивести той тестостерон, дієва допомога будівлі мускула і що це зобов'язано бути узято в істотних кількостях, щоб мати цей ефект. Як боди-білдінг стурбований, що наука поза цим декілька обмежена, оскільки велика частина юзерів базує свої режими стероїда на трохи більш ніж випробування і помилка або рада 'ветеранів'. Із-за незаконної природи маленьких наукових даних використання стероїда існує, щоб підтвердити ефективність майже всіх додатків стероїда у використанні.

Це - може бути тенденція якихось культуристів вживати комбінацію могутніх стероїдів і решти наркотиків, який представляє надзвичайно справжні погрози, які час від часу приводили до трагічного conquences.

Річард Mitchell - творець bodybuildingadvisor.com вебсайта, який дає уявлення і інформація атлетам на всіх рівнях досвіду боди-білдінгу. Підіть в Раду Боди-білдінгу, щоб з'ясувати більше про дилеми, покриті в даній статті.

Категорія: Спорт | Додав: $p@wn (26.10.2009)
Переглядів: 749 | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]